Mar 27, 2012

Gadis Berhood Merah

Disuatu desa yang terpencil, tinggal seorang Red Riding Hood bersama neneknya.
 Di desa itu juga tinggalnya seekor serigala jahat.
 ``Erm..lazat juga kalau aku makan budak kecik ni``, fikir serigala yang diberi nama Koko itu.
``Hi Hi Hi``, tawa nya dalam  nada comel.
 ``Baik aku menyorok dalam rumah neneknya. Boleh aku serang budak ni`` 
 
Seperti kebiasaannya, Red Riding Hood ke rumah neneknya pada sebelah petang untuk mengaji.
 
``Keh Keh Keh``, sekali lagi.
 ``Erm..mana budak ni? Lama gila aku tunggu``

 Salah rumah!
-TamaT-

6 comments:

Kumbang Jingga said...

kah kah kah.kali ni lawak ko menjadi hehehe

LIFE is KARTUN said...

sebelum ni xjadi??? (muka mcm serigala kat last panel)

CriTicaL SouL said...

tak tau lak aku yang red riding hood ni pandai ngaji..... hahahaha

LIFE is KARTUN said...

itu la ko..rock sgt.. red riding hood ni muslim la...haha

cotton candy said...

boleh lak ye serigala nie salah rumah..hehe

Cik Sana'a said...

hhehehehe..kesian salah umah..semangat kemain serigala bayangkan makanan tu